ULUÖREN İLK VE ORTA OKULU

OKULUMUZUN TARİHÇESİ

Okulumuz Niğde ili Altunhisar ilçesi Uluören Köyü´nde bulunmaktadır. Köydeki tek okul bulunmaktadır. Okulumuz Altunhisar´a 25 km ile Bor ilçesine 50 Km Niğde´ye 70 Km uzaklıktadır. Okulumuz ilk yapıldığı sıralarda tek katlı 2 binadan oluşmaktaydı zamanla ana binaya eklemeler yapıldı. Eklemelerle birlikte 2012 yılına gelindiğinde 8 derslikli ana bina ve 3 derslikli ek bina ile 3 lojmandan oluşan bir yapı halindeydi. 2012 Ağustos ayında İl Milli Eğitim Müdürlüğünün aldığı kararla tadilata girdi. Ek bina kaldırıldı ana binaya 2 yeni derslik ve kalorifer sistemi inşa edildi. Okulumuzun içi ve dışı tamamen yenilenerek öğrencilerine daha kaliteli bir eğitim verme olanağına kavuştu ve günümüzdeki halini aldı.